Najnovšie poklady

Moji priatelia, moje lásky

Autor: Levy Marc

4,50 €

toto ma zaujíma

Francúzi Antoine a Mathias žijú v Londýne obklopení skupinkou svojich priateľov. Ich dojímavé osudy plynú pred nami ako obrazy na filmovom plátne a vytvárajú svet nezvyčajne citlivo napísanej „ľudskej komédie“.

Dvaja hlavní hrdinovia tohoto príbehu, Francúzi Antoine a Mathias, žijú v Londýne, vo francúzskej časti, obklopení skupinkou svojich priateľov. Obaja sú rozvedení, Antoine je architekt, Mathias kníhkupec. Zvláštni sú už tým, že žijú so svojimi deťmi – Antoine so synom, Mathias s dcérou, a najzvláštnejšie je, že sa podujmú bývať v jednom dome ako rodina.

To im prinesie veľa problémov, ale aj veľa úsmevných situácií, ktoré autor opisuje s výnimočným teplým ľudským humorom. Ako plynie hlavný príbeh, postupne sa doň zapájajú nezvyčajné osudy ďalších ľudí: svojráznej maliteľky bistra Yvonny, kvetinárky Sophie, tajne zaľúbenej do jedného z hrdinov príbehu, aj originálneho predchádzajúceho majiteľa kníhkupectva Johna Glovera, ktorý pre svoju milovanú vypestuje na dôchodku novú odrodu ruže...

Rok vydania 2007
Vydavateľstvo Ikar
Jazyk slovenský
Väzba pevná
Počet strán 267
Prebal áno
Stav Ako nová
Umiestnenie st

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: