Najnovšie poklady

Hlúpi bieli muži...a ďalšie chabé zdôvodnenia stavu národa


4,80 €

toto ma zaujíma

Michael Moore hodnotí nové storočie a spolu s ním aj veľkú lobistickú skupinu: hlúpych bielych mužov. Kniha je Mooreovým manifestom o trestných činoch a priemernosti. Vyzýva OSN, aby zvrhla juntu Bushovcov, žiada Afroameričanov, aby nad vchody nepriateľsky naladených obchodov zavesili tabule LEN BELOSI a modlí sa, aby senátora Jesseho Helmsa pobozkal muž. A to všetko preto, aby vykričal, že:

  • George W. je zlodej, nepovolaná osoba v krajine a uzurpátor Oválnej pracovne. Bill Clinton je jeden z najlepších republikánskych prezidentov, akého kedy Spojené štáty mali.
  • Američania sú národ idiotov, ktorých v deväťdesiatych rokoch zaujímala iba škvrna na Monikiných modrých šatách, zaškrtená šesťročná kráľovná krásy a zvyky Hugha Granta pri randení.
  • Prieskumy verejnej mienky ukazujú, že 60 percent Američanov je „znepokojených alebo nahnevaných“ na svoju vlasť – na krajinu, kde prezidenta volia nečestné súdy a vládnu peniaze. Ak sa chcete dozvedieť, čo trápi Ameriku, táto kniha je určená práve vám...
Rok vydania 2004
Vydavateľstvo Ikar
Jazyk slovenský
Väzba pevná
Počet strán 280
Prebal áno
Stav Ako nová
Umiestnenie 29/3
Path: > > > Hlúpi bieli muži...a ďalšie chabé zdôvodnenia stavu národa

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: