Najnovšie poklady

Evanjelium. Ako čeliť svetu v rozvrate?

Kniha pre nezasväteného čitateľa odkrýva šokujúce informácie o ideológiách presadzovaných v nadnárodných inštitúciách. O snahách zničiť tradičnú rodinu, kresťanstvo ako také a drasticky zredukovať počet ľudí vo svete. Najmä chorých, bezbranných a chudobných! Propagovať svetové New Age - novo-pohanské - náboženstvo, či zaviesť Nový Svetový Rád - celosvetovú diktatúru - pod hlavičkou OSN.

Viac detailov

6,50 €

toto ma zaujíma

„Pod názvom Nový Svetový Poriadok tieto politické snahy  dostávajú čoraz  jasnejšie  črty  a odvolávajú  sa  stále  viac  na  OSN  a jej medzinárodné konferencie.... Takáto  filozofia už viac nie je utopistická v zmysle marxistického sna! Jej typickým  príkladom je nová  antropológia, ktorá  je  základom  Nového  svetového  poriadku. Jasne je viditeľná v novom pohľade na  ženu. V takzvanej ideológii „oslobodenia ženy“(...) A tak, na sklonku nového obrazu nového sveta, sme prišli k bodu, kde kresťan – nie len on, ale najmä on – má povinnosť protestovať.“  (Úvod k Evanjelium: Ako čeliť svetu v rozvrate, Pápež Benedict XVI.)

Michel Schooyans je belgický kňaz, ktorý už dlhé roky slúži ako odborník na OSN pre Svätú stolicu. Vo svojej knihe dáva ucelený pohľad na ideológie, ktoré sa skrývajú pod rúškom medzinárodného spoločenstva. Táto kniha je neoceniteľným zdrojom informácií nielen pre každého katolíka, ale aj každého kriticky mysliaceho človeka! Úvod knihy je napísaný dnes už Svätým otcom, Benediktom XVI. Pápežov úvod dáva Schooyansovej knihe potrebnú autoritu pre informovanie ľudí o hrozbách “Kultúry smrti” hlboko zakorenených v OSN a iných medzinárodných organizáciách.

Kniha pre nezasväteného čitateľa odkrýva šokujúce informácie o ideológiách presadzovaných v nadnárodných inštitúciách. O snahách zničiť tradičnú rodinu, kresťanstvo ako také a drasticky zredukovať počet ľudí vo svete. Najmä chorých, bezbranných a chudobných! Propagovať svetové New Age - novo-pohanské - náboženstvo, či zaviesť Nový Svetový Rád - celosvetovú diktatúru - pod hlavičkou OSN. Všetky tieto informácie nútia čitateľa zamýšľať sa nad históriou a o mieste kresťanstva v nej, ale aj nad smerovaním súčasnej spoločnosti. Schooyans však neostáva iba pri kritike. Dáva aj konkrétne a uskutočniteľné riešenia, ako zvrátiť beh dejín a navrátiť človeku jeho pôvodnú dôstojnosť danú od Boha.

Rok vydania 2010
Vydavateľstvo Inštitút Leva XIII.
Jazyk slovenský
Väzba mäkká
Počet strán 264
Prebal nie
Stav Úplne nová, nepoužívaná
Umiestnenie 13/6
Path: > > Evanjelium. Ako čeliť svetu v rozvrate?

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: