Najnovšie poklady

Keď život nejde podľa tvojich predstáv

Nádej pre katolícke ženy prežívajúce sklamanie a bolesť

Viac detailov

3,80 €

toto ma zaujíma

Každá žena má svoj vlastný plán pre život. A každá počíta s tým, že skončí happyendom. No ak sa situácia vyvíja inak a nič nenasvedčuje tomu, že to tak bude, zrazu je zaskočená a nevie ako ďalej. Strata zdravia, odchod milovanej osoby, sklamanie, beznádej... tieto konfrontácie sú náročné a máloktorá z nás, je na ne dostatočne pripravená. Ako sa v týchto situáciách zachovať a nedovoliť, aby z nášho srdca vyrazil koreň horkosti? Kde je Boh, keď sa dejú ťažké veci? Ako ďalej žiť s problémami a nestratiť vieru?

Rečníčka a autorka Katrina J. Zeno poskytuje návod na to, ako mať aj v ťažkých časoch silu zostať v spojení s Bohom. Ako si uchovať srdce plné nádeje a čerpať posilu zo Svätého písma. Prostredníctvom jej osobných príbehov, skúseností a úryvkov zo Svätého písma nás autorka pozýva rozpoznať Božiu vôľu, Jeho prítomnosť a pôsobenie v našich životoch.

Každá kapitola knihy končí otázkami vhodnými na zamyslenie a diskusiu. Je napísaná najmä pre ženy, ktoré práve prechádzajú zložitým obdobím. Odkrýva zmysel utrpenia, ponúka pomocnú ruku a osvetľuje cestu, aby sme nespadli do pasce sebaľútosti.

Rok vydania 2011
Vydavateľstvo Redemptoristi
Jazyk slovenský
Väzba mäkká
Počet strán 144
Prebal nie
Stav top stav, ako nová
Umiestnenie st
Path: > > Keď život nejde podľa tvojich predstáv

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: