Najnovšie poklady

Odhodlaní zmeniť svet

Mám pre teba dobrú správu. Ak si Bohu povedal áno, priprav sa na to, že Otec ho zobral vážne. Aj ty si povolaný meniť svet, kdekoľvek si. Nepotrebuješ na to nič, len ostať odhodlaný a pripravený, že Boh splní tvoje sny.

Viac detailov

5,50 €

toto ma zaujíma

Nech je pre teba príbeh Jula Slováka svedectvom, že Boh naozaj koná a používa si každodenné situácie. Všetko sa to začalo tým, že Julo sa vydal Bohu. Naplno. Boh Jula pozval byť úspešný, ale nie z pohľadu tohto sveta, ale z pohľadu samotného Boha.
Vďaka knihe Odhodlaní zmeniť svet zistíš, o čom je spoločenstvo a čo znamená byť Božím synom alebo dcérou. Naučíš sa odpúšťať a vytrvať. Boh túži, aby sme boli stálymi, snívali jeho sny, ale i za ne prevzali zodpovednosť. Učí nás žiť rodinu, uzavrieť zmluvu a hlavne, nebáť sa a napredovať za každých okolností. Ježiš je hlavnou postavou knihy Odhodlaní zmeniť svet. Je aj autorom príbehu, ktorý vo svojej knihe opisuje Július Slovák.

Julo Slovák je líder, ktorý sa nechal orezávať. Preto stojí pevne v službe spoločenstva SP na Sliači. Je vedúcim projektu Godzone, vďaka ktorému môžu tisíce ľudí prichádzať k Bohu a povedať mu ozajstné ÁNO.

Tak začni mieniť svet, kdekoľvek si, lebo Boh tvoje áno počul.

Rok vydania 2017
Vydavateľstvo GP Identity
Jazyk slovenský
Väzba mäkká
Počet strán 198
Prebal nie
Stav veľmi pekný stav
Umiestnenie 12/5
Path: > > Odhodlaní zmeniť svet

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: