Najnovšie poklady

Ani kúsok nazmar

Varenie zo zvyškov

Viac detailov

4,80 €

toto ma zaujíma

Šéfkuchár Patrik Jaros a fotograf jedál Günter Beer sa rozhodli vytvoriť skutočne novú kuchársku knihu - kuchársku knihu pre osamelo žijúcich a malé kuchyne 21. storočia, ktorá bude denne použiteľná, zrozumiteľná každému amatérskemu kuchárovi a v receptoch bude používať prísady, ktoré má zvyčajne každý doma. Obsahuje mnoho nových, ešte neznámych receptov a pracuje so zvyškami, ktoré sú dostupné všade, kde sa varí a konzumuje. Navyše prezentuje známe prísady v úplne nových súvislostiach a používa hotové výrobky z regálov supermarketov, aby ich s minimálnymi nákladmi prekvapujúcim spôsobom zošľachtila. Najvlastnejšou ingredienciou tejto knihy je však fantázia.

Rok vydania 2010
Vydavateľstvo Slovart
Jazyk slovenský
Väzba pevná
Počet strán 256
Prebal nie
Stav Ako nová
Umiestnenie 36/1

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: