Najnovšie poklady

Angus (trilógia)

Zábavný denník á la Bridget Jonesová pre dievčatá a výlet po ceste spomienok pre ich mamy... Varovanie: Kniha by mohla vážne poškodiť vaše zdravie... mohli by ste umrieť od smiechu :)

Viac detailov

10,00 €

toto ma zaujíma

1. Angus, bozky a trapasy :Keď máte štrnásť, na party sa treba dôkladne pripraviť – okrem iného aj u súkromného učiteľa bozkávania. Otázka znie, ako sa ho potom zbaviť? A čo keď máte navyše trápenie s vyrážkami, pocikanou sestrou, strateným kocúrom Angusom a priateľkou, ktorá sa nazdáva, že učiť sa chodíme do školy? Omyl! Učiť sa treba hlavne mimo nej, a to pre život: ako vyzerať úžasne aj s vytrhaným obočím, ako viesť reči na tému „čo nás po chalanoch“, ale vykonať všetko, len aby ste chodili s tým božským idolom Robbiem, ako sa dať radšej adoptovať a pod. Verte, hrdinka knižky Georgia vám rada porozpráva, ako sa učila umeniu žiť.

2. Som Ok, nemám bikiny: Pokračovanie zábavného denníka Georgie Nicolsonovej. Zdá sa, že Georgiu čaká úžasný život s Robbiem, ale ten si to zrazu rozmyslí a ponúkne za seba náhradníka Davida. Medzitým sa roztočí kolotoč malérov v škole a kocúr Angus sa zamiluje do čistokrvnej mačky nových susedov. Hoci sa Georgia cíti s Davidom celkom fajn, stále "prudko túži" po sexbohovi. Verí, že nielen prostredníctvom náhradníka, ale aj samého Budhu k sebe opäť priláka svoj božský idol. Keď sa tak napodiv stane, Georgia zrazu nevie: nebolo jej predsa len lepšie s Davidom? Pri čítaní tejto knihy treba mať poruke vreckovku na utieranie sĺz od smiechu.

3. Angus, moje lásky a paviány: Už po tretí raz je tu zábavný denníka tínedžerky Georgie Nicolsonovej. Naša kultová hrdinka stojí pred ďalším chaosom, láskou a komickými situáciami. Jej tatko si po neslávnom návrate z Nového Zélandu nájde absolútne najtrápnejšie zamestnanie na svete: vo vodárňach. To mohol radšej na dvore vykopať studňu! Záletný kocúr Angus napriek návšteve u veterinára stále túži po susedovej Naomi a malá Libby má už tiež frajerov. Jediným svetlým bodom v Georgiinom živote je fakt, že chodí so svojím idolom Robbiem z kapely Meraví Dylani. Ale je naozaj možné, aby ona a sexboh boli spolu bez toho, aby stalo niečo strašné? A odpustí jej niekedy Smiešny Dave?

Rok vydania 2002,2003,2004
Vydavateľstvo Mladé letá
Jazyk slovenský
Väzba pevná
Počet strán 176, 175, 136
Prebal nie
Stav Ako nová
Umiestnenie 44/2
Path: > > > Angus (trilógia)

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: