Najnovšie poklady

Radostná zvesť o sexe a manželstve

Novinka Radostná zvesť o sexe a manželstve

Odpovede na úprimné otázky o učení Katolíckej cirkvi. Úžasná kniha, ktorá vysvetľuje, prečo má Cirkev nemenné postoje v otázkach manželstva a sexu. Po jej prečítaní dávajú mnohé veci oveľa väčší zmysel.

Viac detailov

5,50 €

toto ma zaujíma

Tento produkt už nie je dostupný

Najväčším kladom knihy je jej výborne zvolená koncepcia. Autor kladie otázky, ktoré majú skeptici v týchto veciach a logicky a zrozumiteľne na ne odpovedá. Má Katolícka cirkev recept na šťastné manželstvo? Ak je to tak, prečo je v nej toľko rozchodov a z každej strany počuť o kríze rodiny? Je možné, že manželstvá hynú preto, lebo nemajú poznanie? Náuka Teológie tela Jána Pavla II. je tým nehľadaným pokladom, cennou perlou, odpoveďou a receptom na šťastné manželstvo. Odpovede na úprimné otázky o učení Katolíckej cirkvi. Hľadáte odpovede na otázky ohľadom svojej sexuality, na otázky o sexe v manželstve i mimo neho? Potom držíte v rukách správnu knihu. Dáva na ne jasné a ucelené odpovede, ktoré otvárajú pred čitateľom nové perspektívy. Vychádzajú z toho, že sex stvoril a ľuďom daroval Boh. Ako jeho Autor najlepšie vie, ako ho používať, ako prežívať radosť z neho.

Niet pochýb o tom, že najnežnejším putom manželskej lásky je sexuálna intimita. Zároveň je však tou najzraniteľnejšou oblasťou. To je dôvod, prečo je svedectvo človeka, akým je Christopher West, také dôležité. Vo svojej Radostnej zvesti o sexe a manželstve vysvetľuje obsah katolíckeho učenia i dôvody, na ktorých spočíva, pričom sa nevyhýba ani takým témam ako antikoncepcia, umelé oplodnenie, homosexualita či predmanželský sex. Čerpá z Teológie tela Jána Pavla II. a robí ju zrozumiteľnou, presvedčivou a aktuálnou pre dnešné manželské páry.

Autor Christopher West je manžel, otec a píše z vlastnej skúsenosti. Z prvej ruky pozná námietky voči učeniu Katolíckej cirkvi, pretože s nimi sám zápasil. Jasne a zrozumiteľne formuluje svoje myšlienky a výsledkom je táto skvelá kniha, ktorá odráža jeho osobnú cestu radikálnej vydanosti Kristovi. Je to katechizmus katolíckeho učenia o sexe a manželstve. Veľmi prístupným jazykom sa dotýka aj takých citlivých tém, ako sú predmanželský sex, antikoncepcia, umelé oplodnenie, homosexualita… S veľkou úctou voči tajomstvu života objasňuje pravdu o manželskom objatí (týmto pojmom Cirkev označuje pohlavný styk v manželstve), ktoré symbolizuje spojenie Krista s jeho nevestou – Cirkvou…

Rok vydania 2007
Vydavateľstvo Redemptoristi - Slovo medzi nami
Jazyk slovenský
Väzba mäkká
Počet strán 216
Prebal nie
Stav Úplne nová, nepoužívaná
Umiestnenie 37/2
Path: > > > Radostná zvesť o sexe a manželstve

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: