Najnovšie poklady

Hojenie zranených emócií

Zdolávanie životných rán

Viac detailov

4,50 €

toto ma zaujíma

Cieľom knihy "Hojenie zranených emócií, zdolávanie životných rán" je pomôcť lepšiemu porozumieť a hlbšie si uvedomiť, že naše ľudské a naše duchovné sily sa musia dopĺňať a byť vo vzájomnej súhre do takej miery, do akej nám to podmienky našej ľudskej nedokonalosti dovolia. V jednotlivých kapitolách knihy sú rozobraté základné myšlienky, ktoré množstvo ľudí vždy znovu a znovu chápe nesprávne: hnev, odpúšťanie sebe, súcit, depresia, zmena, vina… Tieto pojmy pôsobenia a činnosti človeka sa zdajú byť bežné, a práve preto ich môžeme pokladať za úplne jasné. Zdajú sa tiež takými základnými v našej skúsenosti, že nám ich je – čo je irónia – ťažko vysvetliť a ešte ťažšie pochopiť.

V knihe Hojenie zranených emócií nájdete rady, ktoré vám pomôžu žiť slobodnejšie, svoj život prežívať plnšie. Priamo vo vašom ja objavíte obrovské rezervy duchovnej a emocionálnej pohody, o ktorej možno teraz ani netušíte.

Budete klásť určité neodbytné pochybnosti za seba, lebo dostanete odpovede na svoje otázky. V tomto empatickom a inšpirujúcom diele autor popisuje, ako sa váš emocionálny a duchovný život môže zmeniť a vyzýva čitateľov k plnšiemu, spokojnejšiemu životu.

Rok vydania 2000
Vydavateľstvo Spoločnosť Božieho Slova
Jazyk slovenský
Väzba mäkká
Počet strán 115
Prebal áno
Stav vynikajúci stav
Umiestnenie st
Path: > > Hojenie zranených emócií

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: