Najnovšie poklady

Hádajkove dobrodružstvá: Strašidelný hrad

Novinka Hádajkove dobrodružstvá: Strašidelný hrad

Prvý príbeh zo série Hádajkove dobrodružstvá. Vášnivý riešiteľ hlavolamov Hádajko, známy z rovnomenného obľúbeného detského časopisu, ktorý na Slovensku vychádza už 6. rok, sa po prvý raz predstavuje aj ako hrdina knihy!

Viac detailov

3,50 €

toto ma zaujíma

Hádajko sa náhodou dozvie z novinového článku, že na tajomnom hrade Orlia hliadka v Strašidelných horách sa deje niečo čudné, ba možno tam dokonca aj straší, a najnovšie sa tam bez stopy stratil jeden novinár. Keďže Hádajko má rád dobrodružstvo, ihneď sa rozhodne odcestovať do Strašidelných hôr a na vlastné oči sa presvedčiť, ako to na hrade Orlia hliadka s tými strašidlami v skutočnosti je.
Po príchode na hrad sa stretne so svojráznym kastelánom Maxom a veľmi rýchlo zistí, že chýry neklamali. Hneď v prvú noc dokonca dostane aj úlohu - nájsť stratený vzácny meč - a vzápätí sa ocitne rovno v stredoveku, kde práve prebieha rytiersky turnaj. Kým sa stihne spamätať, pripletie sa medzi bojujúcich rytierov... a táto udalosť odštartuje množstvo napínavých a neraz i krkolomných dobrodružstiev: uteká pred strážcami hradu, poletí na metle, uvrhnú ho do hladomorne, spadne do vodopádu, uväznia ho v lodnom podpalubí, musí splniť želanie neľútostného draka Atramenta, surfuje na rytierskom štíte... a to ani zďaleka nie je všetko!

Knihu skvelo ilustroval Josef Quis.

Rok vydania 2013
Vydavateľstvo Arkus
Jazyk slovenský
Väzba pevná
Počet strán 112
Prebal nie
Stav top stav, ako nová
Umiestnenie 44/4
Path: > > > Hádajkove dobrodružstvá: Strašidelný hrad

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: