Najnovšie poklady

101 praktických rád - Pripravujeme kuracinu

2,80 €

toto ma zaujíma

  • Obsah:

    - kuracinové know-how (čistenie a manipulácia, zmrazovanie, rozmrazovanie)

    - príprava (rozkrájanie, odstránenie šliach, porciovanie, vykosťovanie, stiahnutie kože, plnenie, drezírovanie, opekanie, skúška prepečenosti)

    - pečenie (spôsoby a dĺžka pečenia, plnky do kurčiat, recepty)

    - dusenie a zaprávanie

    - smaženie

    - na grile a na ražni

    - zapekanie

    - šaláty a studené jedlá

    - ryža a cestoviny

    - vývar

    - omáčky
Rok vydania 1999
Vydavateľstvo Ikar
Jazyk slovenský
Väzba mäkká
Počet strán 72
Prebal nie
Stav Úplne nová, nepoužívaná
Umiestnenie 36/2
Path: > > > 101 praktických rád - Pripravujeme kuracinu

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: