Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.

Najnovšie poklady

Konzervovanie a mrazenie v domácnosti

Praktické návody a recepty, top klasika medzi literatúrou o zaváraní

Viac detailov

4,50 €

toto ma zaujíma

Možností konzervovania ovocia a zeleniny je mnoho, no najdôležitejšie je, aby získaný výrobok bol chutný, zdravý a trváci. Dôležité je aj to, aby konzervovanie bolo lacné, rýchle a nenáročné.

Z obsahu: Prísady, Sterilizácia konzerv, Príprava kompótov, Príprava zeleniny sterilizovanej a nakladanej, Príprava húb, Marmelády, Rôsoly, Lekváre, Pretlaky, Šťavy, Džúsy, Sirupy, Vína, Chyby a choroby vín, Sušené ovocie, zelenina, huby, Zelenina v soli, Konzervovanie mäsa a rýb, Mrazenie....

Rok vydania1985
VydavateľstvoPríroda
Jazykslovenský
Väzbamäkká
Počet strán228
Prebalnie
Stavvynikajúci stav
Umiestnenie38/5

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: