Najnovšie poklady

Rodinná encyklopédia svetových dejín

Predkladáme vám knihu, ktorá vás zavedie na dobrodružnú výpravu po bohatej ľudskej histórii...takmer 300 abecedne zoradených hesiel o kľúčových osobnostiach a udalostiach.

Viac detailov

19,00 €

toto ma zaujíma

Od Magny Charty po Nelsona Mandelu, od pádu rímskeho impéria k hospodárskemu rastu Tichomorskej oblasti, od stavby Veľkého čínskeho múru po rúcanie Berlínskeho múru. Táto nová publikácia vás oboznámi so všetkými zásadnými informáciami o veľkých osobnostiach a kľúčových udalostiach svetových dejín.
Okrem abecedne zoradených hesiel kniha ponúka viac než 140 článkov, ktoré sa detailnejšie zaoberajú historickými témami a postavami. Nájdete tu i chronologické tabuľky a prehľad kľúčových svetových vodcov, politikov a popredných dynastií.
Spoľahlivá, poučná a zábavná RODINNÁ ENCYKLOPÉDIA SVETOVÝCH DEJÍN je svojou štruktúrou prispôsobená požiadavkám moderného čitateľa. Neponúka len zoznam suchopárnych letopočtov a historických dátumov, ale obsahuje aj pútavé opisy a rekonštrukcie udalostí, ktoré vás prenesú priamo na miesto deja. Je aj výbornou pomôckou pre školákov a študentov. Je prístupná, prehľadná a zrozumiteľná všetkým členom rodiny.

Rok vydania 2000
Vydavateľstvo Reader´s Digest Výběr
Jazyk slovenský
Väzba pevná
Počet strán 744
Stav veľmi pekný stav
Umiestnenie 27/3
Path: > > > Rodinná encyklopédia svetových dejín

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: